UnitedConsumers
Achtergrond

Dit is onze nieuwe tandartsverzekering: TandBasis

Eindhoven 10 november 2023

Dit jaar breiden wij ons aanbod uit met een nieuwe tandartsverzekering. Met deze tandartsverzekering bent u verzekerd voor extra tandzorg. Bovendien profiteert u van 20% korting. Goed en voordelig!

tandbasis-banner
Deel dit nieuws
whatsapp
facebook
linkedin
x

Goedkope tandartsverzekering

Nieuw vanaf dit jaar: onze tandartsverzekering TandBasis. Heeft u weinig (extra) tandzorg nodig en wilt u toch goed verzekerd zijn? Dan is dit pakket iets voor u!

Dit wordt er vergoed met TandBasis

  • 100% vergoeding voor één periodieke controle.
  • 80% vergoeding voor gebitsreiniging (max. 25 minuten).
  • Vullingen, verdoving en foto's: max. € 100,- per jaar (80% vergoed).

Advies van onze expert

Nienke Wuits is de expert op het gebied van zorgverzekeringen bij UnitedConsumers. Gevraagd naar het nut van een tandartsverzekering antwoord ze: "Met een tandartsverzekering bent u uitstekend verzekerd voor gaatjes, een kapotte kroon en periodieke controles. Zo voorkomt u hoge tandartskosten. Kies net als 77% van alle verzekerden voor een tandartsverzekering!"


Krijg 20% korting op uw tandartsverzekering

Naast TandBasis bieden wij ook andere tandartsverzekeringen aan. Kiest u voor een van deze verzekeringen? Dan krijgt u 20% korting + een gratis tandongevallenverzekering. Claim nu uw korting en start direct met besparen!


Alle nieuwsberichten
Wil je een goede service?

Een goede service, daar staan wij voor. Om je dit te kunnen bieden gebruiken wij cookies. Door op 'Ja, dat wil ik' te klikken ga je hier mee akkoord. Bekijk hier onze privacy statement voor meer uitleg.

Nee, ik wil alleen minimale cookies