Wij willen jou en anderen zo goed mogelijk helpen. Daarom gebruiken wij cookies voor het verzamelen van data waar we van kunnen leren. Zo kunnen we onze website en gebruikerservaring verbeteren. Vind je het oké als we cookies plaatsen?
Wij doen altijd ons uiterste best om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn. Heb je toch een opmerking of klacht? Laat het ons weten, zodat we samen naar een oplossing kunnen kijken. Je kunt contact met ons opnemen van
maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur
en op
zaterdag van 08.30 tot 17.00 uur
.
Klachtenprocedure
Jouw klacht wordt zorgvuldig door ons behandeld via onderstaande procedure:
Binnen twee werkdagen: ontvangstbevestiging
Binnen twee werkdagen na ontvangst van de klacht ontvang je bericht van UnitedConsumers over wie binnen onze organisatie jouw klacht onderzoekt.
Binnen tien werkdagen: ons voorstel
Vervolgens ontvang je binnen tien werkdagen na ontvangst van de klacht een voorstel ter oplossing of tegemoetkoming van jouw klacht.
Ben je niet tevreden over een behandeling bij een zorgverlener, bijvoorbeeld: je huisarts, fysiotherapeut of medisch specialist? Het is altijd verstandig om de ontevredenheid kenbaar te maken aan de zorgverlener. Wellicht komen jullie samen al tot een goede oplossing. Is dit niet het geval? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!
Mijn klacht hoort bij een andere organisatie
In sommige gevallen kun je beter bij een andere instantie terecht met jouw klacht. Bijvoorbeeld:
Stichting Klachten en Geschillen Zorgverzekeringen (SKGZ)
Mijn klacht is niet naar wens behandeld
Ben je niet tevreden met onze reactie? Of heb je niet binnen 30 dagen een reactie ontvangen? Dan kun je terecht bij de
.
Onder de SKGZ vallen de Ombudsman en de Geschillencommissie. In de meeste gevallen probeert de Ombudsman te bemiddelen. Kan het probleem niet door bemiddelen worden opgelost? Dan neemt de Geschillencommissie de zaak in behandeling. De Geschillencommissie brengt vervolgens een advies uit. Dit advies is bindend voor beide partijen. Je kunt het geschil ook voorleggen aan de bevoegde rechter.